WB stelt zich voor: Jan Pleiter

WINTERSWIJK – door redactie

Mijn naam is Jan Pleiter, ik ben getrouwd en heb twee dochters. Ik sta op de lijst van Winterswijks Belang omdat ik geloof in lokaal bestuur dat durft aan te pakken.
Als ondernemer in het MKB ben ik van binnenuit bekend met ons centrum. Parkeren dichtbij in het centrum is ook voor WB essentieel, zeker op niet-marktdagen.
Niet aan cliëntelisme doen maar goed afwegen of iets in het belang van Winterswijk is. En dat zal precies voor mij als raadslid de denkrichting zijn, gecombineerd met een aanpak gebaseerd op (boeren)slimheid, eenvoud en zonder me te verschuilen achter processen of dogma’s.
Binnen WB wordt er landelijk zeer divers gestemd: van VVD tot GroenLinks, en alles ertussen. Als ondernemer / marktkoopman sta ik ook midden in de maatschappij en ik voel me dan ook thuis bij deze mooie club.