WB stelt zich voor: Edwin te Winkel

WINTERSWIJK – door redactie

Ik ben Edwin te Winkel, 48 jaar, getrouwd en vader van 2 dochters.
Ik sta op de lijst van Winterswijks Belang omdat ik al vanaf het begin betrokken ben bij WB en me daar altijd graag voor heb ingezet. Destijds begon het met de strijd tegen het vernietigen van cultuurhistorische waarden in onze gemeente en het niet luisteren naar burgers.
Destijds en nog steeds heeft Winterswijks Belang een echte visie voor Winterswijk waardoor het nu, in de nabije en verre toekomst een mooi dorp blijft om in te wonen, werken en recreëren.
Dus geen beleid en beslissingen voor de korte termijn met politiek gewin maar doordachte plannen voor de toekomst van Winterswijk en de Winterswijkers.
Dit, en daarnaast de leuke en gedreven mensen die zich namens Winterswijks Belang vol voor WINTERSWIJK inzetten, is waarom ik al 16 jaar WB steun!