Winterswijks Belang geeft elke Winterswijker een stem. Dat maakt ons divers. In de landelijke politiek stemmen we verschillend, lokaal staan wij voor één belang: het belang van Winterswijk. Onderschrijf je ons gedachtengoed en wil je graag bijdragen aan een beter en mooier Winterswijk? Dan is dit je kans! Met het oog op de verkiezingen in maart 2022 zoeken wij kandidaten voor een eventueel wethouderschap.

Profiel

  • Je beschikt over min. HBO werk- en denkniveau en je hebt ruime bestuurlijke ervaring bij voorkeur binnen de overheid.
  • Je omarmt het gedachtegoed van Winterswijks Belang en weet dit op een correcte wijze te profileren. 
  • Je bent benaderbaar, luistert met een open houding en je hebt oog voor het perspectief en referentiekader van de ander.
  • Je bent een echte verbinder en je streeft ernaar om mensen en standpunten bij elkaar te brengen.
  • Je werkt graag samen om de afgesproken doelen te realiseren en blijft in contact met alle betrokkenen.

Procedure

Heb je belangstelling en voldoe je aan bovenstaand profiel? Stuur dan je cv en motivatiebrief voor 7 januari 2022 aan de selectiecommissie van Winterswijks Belang via: vlokvanharten@gmail.com.

De selectiegesprekken vinden plaats in de derde week van januari 2022. De kandidaten die worden uitgenodigd ontvangen voor het eerste selectiegesprek een uitgereider competentieprofiel. Bekijk voor meer informatie: www.winterswijksbelang.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet.